Ord for dagen – 23.Sept.2008

Er det ikke slik at vi trenger internett aller mest når nettverket er nede? Slik føler jeg det. Vi trenger aldri strømmen så mye som når den er borte og mat når butikkene er stengt. Våre behov synes å vokse dess mer utilgjengelig det vi behøver er. Det vi derimot har lett tilgjengelig, er lett å ta for gitt. Vi tenker ikke på det – det bare er der. De gangene vi legger merke til det, er nettopp når forsyningen opphører og det blir borte.

Gud er der – hele tiden. Har vi lett for å ta Gud for gitt? Glemmer vi at Han faktisk eier oss og ønsker å bruke tid med oss? Da skal vi vite det – at Han elsket oss først. Vi elsker Ham fordi Han elsket oss først! Hans kjærlighet for oss er ubeskrivelig og den er ubetinget. Han er kilden til liv, sannhet, fred, glede, styrke – ja alle Åndens frukter. Kanskje vi må ta en pause i en travel hverdag og tenke litt på det!

Herre – lær oss å telle våre dager, lær oss å prioritere og lær oss å ta i bruk den kilden du er for oss. Hjelp oss til å påkalle deg med bønn, takk og lovsang – hver dag.

Gled dere – vær sterke – hold rett fokus!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: